Acum citesti
Pace RC 529: hardtail de enduro cu cadru din oțel

Hardtail-urile de enduro oricum erau rezervate celor cu o spinare puternică, însă RC 529 duce și mai departe îndrăzneala, folosint oțelul ca material principal pentru cadrul acestei biciclete. Fabricat din oțel Reynolds 853, este foarte clar că această bicicletă se adresează unui segment foarte mic de consumatori, însă cei care se vor decide pentru achiziția lui RC 529 vor primi o bicicletă echipată cu o furcă de 140-150mm, cu roți 29 de inch sau în format mullet (29/27.5) și un cadru care cântărește nu mai puțin de 2.65 kg. Prețul cadrului este de 789 de lire, bicicleta completă fiind disponibilă în mai multe versiuni de echipare, de la Rolling Chassis, care costă 2.165 de lire și până la GX AXS Pack, oferită pentru 4.689 de lire.

Cu toate că Pace este un brand exotic, aceștia se află deja din 1987 pe piață. Sunt localizați în Yorkshire, Anglia, acolo unde sunt proiectate cadrele, la final fiind fabricate în Taiwan. La o privire mai atentă se pot observa sudurile foarte apropiate de perfecțiune, cât și finisajele de excepție ale cadrului. Drop-out-urile cadrului sunt de asemenea speciale, iar cablurile sunt trase prin exteriorul cadrului, astfel încât oricine să poată lucra ușor la bicicletă.

Noua versiune aduce cu sine mai multe îmbunătățiri. Spre exemplu, acum cadrul poate găzdui o anvelopă cu o lățime de 2.8 inch, iar geometria a fost modificată. Unghiul headtube-ului este amplsat la 64.5 grade, iar reach-ul, în dimensiunea L, este de 497mm! Chiar dacă cahinstay-ul de 430mm este relativ scurt, RC 529 este o bicicletă lungă, în dimensiunea M a cadrului aceasta având un ampatament de 1.223mm.

via Pace

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + 15 =