Acum citesti
Noul Trek Lush 2012


Fetelor, dacă sunteți în căutarea unui mountainbike de top, acesta poate fi o alternativă foarte atractivă. Trek lansează noul model Lush, care înlocuiște vechiul Fuel WSD (Women Specific Design).

Lush este un full suspension ce-ți oferă o cursă de amortizare de 120 mm atât pentru partea din față cât și pentru cea din spate și beneficiază în același timp de un cadru mai mic, astfel încât accesul tău pe bicicletă să fie foarte facil. După mai multe cercetări de piață cei de la Trek au conchis că mountainbike-ul modern pentru femei trebuie să fie foarte bine echilibrat și să ofere un control foarte bun, pentru a inspira încredere.


Cu o construcție foarte joasă a cadrului, proiectanții de la Trek s-au lovit de dificultatea montării amortizorului spate. De aceea, au decis să instaleze unul cu o cursă mai mică, dar, care utilizează o presiune mai mare pentru performanțe optime. Poziționarea bottom bracket-ului a rămas neschimbată dar centrul de greutate a fost coborât.



Dacă te decizi să-l achiziționezi, ai la dispoziție 4 modele printre care și unul cu cadru din carbon. Informații despre prețuri vor urma, dar cel mai probabil vor fi asemănătoare cu cele ale modelului precedent, Fuel.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =