Acum citesti
Noul Specialized Stumpjumper 6Fattie 2016

Probabil deja te întrebi la ce anume face referire denumirea de 6Fattie. Am explicat-o într-unul din articolele anterioare, dedicate bicicletelor cu roți 27plus. Sau altfel pus pe hârtie, 27.5×2.8/3.0. Specialized a fost printre primii producători care au venit cu o bicicletă în noul segment, însă Stumpjumper-ul de față este un full-suspension din carbon, cu un preț de raft de 8.600$. Ce oferă de fapt pentru această sumă?

SpecializedStumpjumper6FattieDin câte aflăm de la Specialized, cadrul este construit cu fibră FACT 9m, ceea ce îl face foarte ușor, durabil dar și rigid. Pe downtube-ul cadrul se regăsește prinderea bidonului de apă, pe care o poți deschide ca pe o ușiță și care-ți oferă acces în interiorul downtube-ului, acolo unde vei putea stoca diverse obiecte necesare: pompă, cameră, petice etc.

Roțile au primit de asemenea o denumire specială: 6Fattie Wheel System, care promit să ofere un nivel de tracțiune și un control fără precedent. De asemenea, pe cât de groase, pe atât de ușoare ar urma să fie. Nu în ultimul rând, rețeta este completată cu o geometrie agresivă, gândită pentru cele mai dificile poteci, dar și de un amortizor gândit special pentru această bicicletă.

Iar dacă vine vorba despre echipare, avem pe listă cele mai bune componente disponibile în acest moment pe piață: amortizoare Fox din gama de top Kashima, un sistem de transmisie Sram XX1 sau frâne Shimano XTR Trail.

Alte detalii pe specialized.com.

via Specialized

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =