Acum citesti
Noul Saracen Ariel 2021 lansat în 4 versiuni diferite

Britanicii de la Saracen au anunțat versiunile 80 Pro, 60 Elite, 30 Pro și Junior ale modelului Ariel cât și faptul că vânzarea se poate face acum și direct, pe modelul Canyon & Co. pentru reducerea costurilor. Astfel, cu cele 4 noi modele lansate, Saracen va acoperi segmentele All-Mountain – Enduro, oferind și o bicicletă pentru cei mici, cu mențiunea că toate vor utiliza aceeași suspensie, TRL și de asemenea, toate vor fi livrate cu un cadru din aluminiu.

În cazul versiunilor 30 și 60, pentru dimensiunile S și M, bicicletele vor fi livrate cu roți mullet (29 pe față și 27.5 pe spate) și doar dimensiunile L și XL sunt livrate cu roți de 29 de inch față-spate. Modelul 80 face excepție de la regulă fiind o bicicletă pentru bike-park, iar astfel beneficiază de roțile mai mici, de 27.5 inch, pentru un plus de manevrabilitate. Desigur, modelul junior rulează pe roți și mai mici, de 24 de inch și beneficiază de o cursă a suspensiilor de 120mm.

Saracen Ariel 60 are o cursă de 160mm, roți mullet, amortizor cu arc și un preț de achiziție de 4.699 de euro.

Saracen Ariel 30 Pro va avea o cursă mai mică, de 130mm, acoperind astfel segmentul All-Mountain. Cu roți în format mullet, aceasta va avea un preț de achiziție de 3.499 de euro.

Saracen Ariel 80 Pro este o bicicletă de bike park așa cum menționam și mai sus, fiind echipată cu o furcă Fox 38 Performance Elite, un amortizor Fox Float DHX2 și diverse componente de la Shimano, din gamele XT, SLX și Deore. Prețul de achiziție este de 3.899 de euro.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat că cei de la Saracen au dezvoltat modelul Junior pentru cei mici. Cu roți de 24 de inch și o cursă de 120mm, aceasta se potrivește copiiilor cu o înălțime între 125 și 145cm. Prețul de achiziție este de 1.999 de euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 3 =