Acum citesti
Noul Pyga Oneforty 650 Pascoe, direct din Africa de Sud

Pyga Oneforty 650 Pascoe este o bicicletă de All Mountain capabilă, așa cum o descrie producătorul, care va rula pe roți de 27.5 inch și va fi dotată cu suspensii de 140mm. Numele provine de la Ken Pascoe, cel mai faimos constructor de trasee din Africa de Sud.

 pyga_oneforty_pascoe_1

Pyga este dotat cu un amortizor de tip floating, prins între link-ul superior și chainstay. Amortizorul provine de la RockShox, modelul Monarch Plus DebonAir și va lucra foarte bine atât la coborâre cât și la urcare. Cei de la Pyga recomandă utilizarea unei furci de 150 sau 160 de mm pe noul cadru.

 pyga_oneforty_pascoe_2

Cablurile vor fi trase prin interior, iar cadrul va fi compatibil cu tija de șa Rock Shox Reverb cu comandă montată pe ghidon și va avea inclusă o prindere ISCG pentru chianguide. Pe de altă parte, poate găzdui fără probleme și un sistem de transmisie de tipul 1x (o singură foaie).

 pyga_oneforty_pascoe_3

Unghiul headtube-ului va fi de 67 de grade, iar cel al seattube-ului de 73 de grade. Cadrul poate fi achiziționat pentru 1.950 de euro, în dimensiunile S, M și L, incluzând în preț și axul X12 pentru prinderea roții de spate cât și amortizorul Rock Shox.

via Pyga

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five − five =