Acum citesti
Noul Polygon Square One EX9: o nouă abordare

Square One EX9 este la bază o bicicletă de Superenduro în caz că te întrebi de ce arată așa sau care-i este rostul. Cei de la Polygon însă susțin sus și tare că în cazul lui Square, cursa nu mai determină disciplina. Așadar, care-i treaba?

Aflăm că aceasta se bazează pe suspensia NAILD, care ar urma să ofere o experiență ca niciuna de până în prezent. Bicicleta este proiectată cu un chainstay scurt (unul mai deosebit, înălțat), făcând-o astfel foarte manevrabilă, mai ales în viraje. Astfel, Square este la fel de capabilă pe trasee foarte dificile dar și în turele montane, unde promite să nu-ți sugă toată energia.

Cadrul este construit complet din carbon, în jurul unui set de roți de 27.5 inch. Iar la capitolul echipare întâlnim piese de top, alese cu grijă, pentru performanțe care să susțină capacitatea acestui cadru. Așadar, amortizoare de la Fox, din gama Factory, o transmisie Sram XX1 Eagle 1×12, frâne Sram Guide Ultimate sau roți E13 TRS R Carbon. Lămurit?

În sprijinul celor afirmate de producător vin Mick Hannah și Kurt Sorge. Mick spune că Square One este una dintre cele mai faine bicicleta pe care a pedalat, descoperind de la o tură la alta cât de capabilă poate fi. Pe de altă parte, Kurt Sorge povestește cum și-a propus o scurtă ieșire dar s-a mai întors de abia după 2 ore. Deisgur, asta dacă ai pe unde s-o scoți și totodată s-o duci la limită.

Dacă vrei să aflii mai multe informații despre noul Polygon, te invit să accesezi site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 3 =