Acum citesti
Noul Intense Hard Eddie 29er 2012

După lansarea noului Carbine SL, cei de la Intense Cycles reușesc dinnou să se depășească pe sine cu modelul Hard Eddie, un hardtail în format 29er.

Împărțind aceleași fibre de carbon de calitate cu modelul Carbine, cadrul noului Hard Eddie cântărește puțin peste 1.000 de grame. Bicicleta completă urmează a pune pe cântar doar 8.16 kg, propulsând-o astfel în topul celor mai ușoare biciclete 29er din lume. Așa cum era de așteptat de la un hardtail cu blazon, pe spate regăsim un ax QR 142 x 12, un bottom bracket de tip PressFit BB30, un headtube conic 1.125 – 1.5 și cabluri trase elegant prin interiorul cadrului.

Ceea ce face ca această bicicletă să fie și mai interesantă este faptul că utilizează o furcă fixă, din carbon. Cu un design impecabil, aceasta este produsă de asemenea de către Intense Cycles.

Iar la final, prețurile. Așadar ține-te bine. Costul pentru cadru este de 1.895$ pe când cel al furcii este de 425$. Dar ceva mă face să cred că noul Hard Eddie face fiecare ban. Dacă nu ești de acord cu mine mai aruncă o privire pe galeria foto.

via Intense Cycles

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 4 =