Acum citesti
Noul Giant Trance X 29er 0 2013

Noul membru al familiei Trance X este un 29er-ul full suspension, cu cadru din aluminiu. Cei de la Giant menționează că este vorba de aluminiu, botezat intern, ALUXX SL cu o calitate superioară, țevile fiind gândite pentru o bicicletă cu roți mari. Astfel, rigiditatea este la cote mari dar și transferul de putere către roata din spate se face în parametrii optimi.

Traseele pe care Trance X 29er 0 le va iubi sunt cu siguranță cele de All Mountain. Chiar dacă oferă o cursă de amortizare de 120 de mm, o bună parte din treabă o va prelua suspensia Maestro, aflată deja de ceva timp în serviciu pe bicicletele Giant.

Furca provine de la Fox, modelul Float 29 FIT cu ax de prindere al roții QR15. Amortizorul de spate este de asemenea un Fox, modelul Float CTD. Cadrul nu vine dotat pe moment cu un ax de 12 mm, ci cu o prindere clasică Quick Release. În echipare întâlnim și un sistem de transmisie Shimano XT, atât la nivel de angrenaj, schimbătoare cât și la nivelul manetelor de schimbătoare. Frânele hidraulice pe disc provin din aceeași gamă.

Giant oferă încă două modele, Trance X 29er 1 și 2, cu o echipare mai jos plasată în gamă.

Prețul nu a fost anunțat și nici greutatea bicicletei.

via Giant

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − 5 =