Acum citesti
Noul echipament Louis Garneau pune accent pe ventilație

Producătorul canadian de echipament de ciclism Louis Garneau a cunoscut consacrarea în momentul în care a bătut palma cu echipa franceză de WorldTour Europcar. Calitatea produselor a făcut ca parteneriatul să continue și să se dezvolte, astfel că fabricantul de echipament a reușit să prezinte o colecție de produse destinate zilelor caniculare petrecute în șa, care se disting prin ventilația superioară.

Trei produse fac parte din această linie, și anume casca Course, pantofii Carbon LS-100 și tricoul Carbon. Introduse la finele anului trecut, aceste piese de echipament au trecut prin botezul focului în ianuarie, în Tour Down Under, desfășurat în Australia, pe temperaturi care adesea au atins și depășit 40 de grade Celsius.

casca

Casca Course se remarcă prin greutatea performantă de 250 de grame, dar marile sale realizări sunt, conform producătorului, calitățile aerodinamice și cele 31 de găuri care asigură o ventilație cât mai bună.

pantofi

Pantofii Carbon LS-100 au fost și ei concepuți având în considerare o ventilație cât mai bună, mai ales prin intermediul branțurilor brevetate CoolMax Ergo Air. Cu toate acestea, și celelalte trăsături se prezintă la un nivel înalt, dintre acestea mintind sistemul de strângere BOA, talpa din carbon compozit și construcția din zona călcâiului care asigură fixarea acestuia.

tricou

Nu în ultimul rând, tricoul Carbon vine în ajutorul celor care caută un plus de răcoare în zilele încinse, prin materialul ce include nemetalul care dă denumirea tricoului, care are scopul de a reflecta lumina solară astfel reducând temperatura acestuia. Practic, chiar și versiunea de culoare neagră a tricoului reușește în acest fel să fie o piesă destul de răcoroasă pentru acest fel de articole. Și, ca dovadă că tricoul Carbon se adresează tuturor celor care pedalează, acesta include și benzi reflectorizante pentru un spor de siguranță, dar și un buzunar special pentru a păstra ambalajele goale ale diferitelor produse de nutriție până ajungi la coșul de gunoi.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 4 =