Acum citesti
Noul Commencal Supreme DH V4.2, cu îmbunătățiri pentru 2017

Commençal a anunțat de curând noul Supreme DH V4.2, modelul de top pentru downhill. O bicicletă care a suferit modificări importante fiind mai rigidă, mai ușoară și cel mai important, mai confortabilă, așa cum enunță reprezentanții companiei din Andorra în comunicatul de presă. În ceea ce privește geometria, aceasta a fost ușor modificată, oferind în principiu un reach mai mare. Link-ul suspensiei de tip HPP este acum construit dintr-o singură bucată și este prins diferit de cadru.

commencal-supreme-v42-1-fox
Fox Edition.

Acesta este așadar mai ușor și mai stabil, modificările aduse suspensiei rezultând în deplasarea roții către în spate atunci când amortizează șocurile. Iar asta semnifică performanțe mai bune și eliminarea efectului de Anti-Squat la pedalat, conform producătorului.

commencal-supreme-v42-1-race
Versiunea Race.

Bicicleta va fi disponibilă cu 4 echipări și 4 dimensiuni: S, M, L și XL. Cele patru echipări sunt: Fox Edition, World Cup, Race și Essential, cu un preț de pornire de 2.999 euro, care poate ajunge la 4.499 de euro, în cazul versiunii de top, ceea ce reprezintă un cost de achiziție chiar tentant pentru o bicicletă de top.

commencal-supreme-v42-1-diferenta-suspensii
Link-ul diferit de pe versiunea actualizată a bicicletei.

Bicicleta va fi disponibilă începând cu luna februarie 2017.

via Commencal

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − ten =