Acum citesti
Noul Canfield Brothers Balance cu roți de 27.5 inch

Canflied Brothers anunță lansarea unui nou full-suspension, o bicicletă de all-mountain care va rula pe roți de 27.5 inch și va oferi performanțe pe măsura pretențiilor. Balance va putea fi utilizat cu succes în turele de munte dar și pe traseele de enduro, având suficiente resurse din partea suspensiilor care oferă o cursă de 160 de mm.

 Canfield-Brothers-Balance_1

Headtube-ul are o înclinație de 66 de grade pentru o foarte bună stabilitate pe traseu dar și pe porțiunile de coborâre abrupte, iar unghiul seat tube-ului este gândit pentru o poziție eficientă la pedalare, fiind poziționat la 75 de grade. Canfield precizează că rulmenții de 15 mm utilizați pentru articulații vor oferi intervale mai lungi de revizie. Cadrul va putea fi achiziționat raw (asemenea celui din fotografii) sau în culoarea neagră. Doar link-ul va oferi 6 versiuni de culori diferite.

Canfield-Brothers-Balance-2

Cadrul lui Balance, construit din aluminiu 6061 vine echipat cu un amortizor Cane Creek Double Barrel (200mm x 57mm) și poate găzdui un set de roți de 26 sau de 27.5 inch. Urechea pentru prinderea schimbătorului poate fi oricând înlocuită.

Canfield-Balance-3

Prețul pentru cadru este 2.100$, iar comenzile pot fi deja plasate pe site-ul producătorului, însă livrările vor începe de abia din luna iunie 2014.

via Canfield Brothers

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 13 =