Acum citesti
Noua Scott Contessa Spark 2012

Aceasta este bicicleta care le va face pe fete să exclame: „Scott, te vreau!”. Cu un aspect care lasă orice concurență în urmă, Contessa Spark reprezintă compromisul ideal între aspect și sportivitate. Și cel mai interesant este că aspectul reușește să completeze sportivitatea așa cum puține biciclete reușesc s-o facă, iar fotografia de mai jos ar trebui să fie suficient de grăitoare în acest sens.

Din denumire este ușor de dedus că noua Scott Contessa Spark este dedicată femeilor. Beneficiază de un cadru din aluminiu 6061 cu o geometrie adaptată nevoilor reprezentantelor sexului frumos. Înălțimea cadrului este mai mică, țeava superioară este mai scurtă iar angrenajul a fost plasat ceva mai jos, pentru a coborî centrul de greutate al bicicletei. Astfel, aceasta va fi mai stabilă pe traseu.

Tija de ghidon este de asemenea mai scurtă pentru a facilita o poziție cât mai comodă pe bicicletă. Furca provine de la Rock Shox, modelul Recond Gold pe aer și oferă o cursă de 120 de mm. Amortizorul spate este un DT Swiss M210, tot pe aer. Ambele sunt conectate la sistemul Twinloc, ce permite blocarea furcii și amortizorului cu ajutorul unei manete montate pe ghidon. Le poți bloca individual sau pe fiecare în parte.

Sistemul de transmisie este alcătuit dintr-un angrenaj Shimano Deore cu schimbătoare Shimano SLX. Anvelopele Schwalbe Rocket Ron nu sunt vârf de gamă, fiind oferite în versiunea Active Line. Greutatea totală a bicicletei este de doar 12.5 kg.

via Scott

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 4 =