Acum citesti
Noua șa Fi’zi:k Volta inspirată din trecut

Fi’zi:k prezintă noua șa Volta, inspirată din modelele anilor 70/80, cu laterale prelungite dar care înglobează tehnologii de ultimă oră. Pe scurt, nu este atât de inconfortabilă pe cât pare, mai ales dacă ne gândim la ultimele găselnițe din domeniul șeilor de bicicletă. Pe moment vor exista două versiuni a șeii Volta, modelul R1, care reprezintă vârful de gamă și modelul R3, care vine cu un preț competitiv.

Volta_R3kium_white_grey_blue_side_w

Potrivit celor de la Fi’zi:k, forma variază cu până la 5% față de vechiile modele, însă folosind mai multe prototipuri încă din stadiul de dezvoltare, aceștia au reușit să creeze produse care oferă mai mult confort. R1 este de asemenea o șa foarte ușoară, cântărind doar 165 de grame. Utilizează un miez din carbon cu o grosime de 0.7 mm și un strat din nylon, care formează învelișul botezat TwinFlex. O spumă este apoi injectată în înveliș, ca apoi să fie îmbrăcat cu materialul exterior, Microtex.

Modelul R1 folosește șine din carbon prinse cu 5 șurburi de partea interioară a șeii. Modelul R3 cântărește 203 grame și va costa 169 euro, pe când modelul R1 va costa 250 euro. Șeile Volta vor fi disponibile în patru culori diferite, negru, alb, negru/antracit/roșu și alb/albstru/gri.

via Fi’zi:k

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 1 =