Acum citesti
Grame în minus și confort în plus pentru produsele Fi’zi:k

Producătorul binecunoscut pentru șeile sale, Fi’zi:k, și-a adus ultimele retușuri produselor sale. Modelul Arione este fabricat acum folosit o spumă mai bună calitativ care ar trebui să asigure un confort mai ridicat și o rigiditate mai mare. Totodată, îmbunătățirea pare a-i mări și rezistența, fabricantul susținând că noul Arione rezistă circa 30.000 de kilometri.

Arione R1 beneficiază de un schelet de carbon fără a-i altera forma Wing Flex. Șinele rămân tot din carbon, iar greutatea coboară cu 14 grame, până la valoarea de 145 de grame. Arione R3 este și ea îmbunătățită în ceea ce privește scheletul de bază, acesta fiind fabricat din fibră de sticlă. Greutatea modelului este de 185 de grame.

Noul vârf de gamă al celor de la Fi’zi:k este Arione 00, a cărui schelet este fabricat din carbon cu inserții de cauciuc, care îi permite să flexeze în anumite secțiuni. Pentru șine a fost folosit același material ultra-ușor, iar acest lucru se reflectă în greutatea de 139 de grame și prețul de circa 400$.

Dar șeile comode nu sunt singurul pariu al producătorului, acesta pregătind și câteva ghidoline noi, mai groase cu 3mm decât precedentele și realizate cu materialele Soft Touch, Microtex și Tacky pentru confort suplimentar.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 5 =