Acum citesti
Noua generație de schimbătoare Sram Type 2

Schimbătorul Sram TYPE2, va fi disponibil pentru familiile de produse X0 și x9 și va oferi stabilitate maximă sistemului de transmisie, chiar și pe cele mai dificile trasee.

Împreună cu tehnologia Roller Bearing Clutch, Sram TYPE 2 va înlătura mișcările de oscilație ale schimbătorului fără a sacrifica precizia acestuia. Tehnologia va permite schimbătorului să țină sub control tensiunea lanțului pentru a oferi într-un final, schimbări precise. Cage Lock Technology cu care sunt înzestrate noile schimbătoare, îți va permite să schimbi poziția patinei și s-o blochezi cu ajutorul unui buton montat în partea superioară a acestia (vezi foto).

Tehnologia va face ca operațiunile de demontare a roții de spate să fie o joacă de copii.

Sram X0 TYPE 2 va fi disponibil pentru casetele de 10 pinioane, va cântări 235 de grame în versiunea cu patină medie și va fi disponibil pentru Downhill (patină scurtă), pentru sisteme de transmisie 2×10 (patină medie) cât și pentru sistemele de transmisie 3×10 (patină lungă). Va fi disponibil în culorile argintiu, negru și roșu.

Sram X9 Type 2 va cântări 250 de grame, va beneficia de aceleași specificații ca X0 și va disponibil în culorile negru și alb.

Ambele schimbătoare vor fi disponibile începând cu luna august 2012.

via SRAM

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + 13 =