Acum citesti
Noua furcă Intend Ebonit Bandit: double-crown pe jumătate

E drept că au trecut ceva zile de când a fost prezentată furca aceasta, însă poate nu toți dintre voi ați avut ocazia s-o vedeți. Mai ales că nu este orice fel de furcă ci este o jumătate de double crown care ar putea accede cu succes în clubul jumătăților de furcă. Cu toate acestea, Ebonite Bandit are totuși două brațe.

Nu arată prea natural dar ar putea fi un concept interesant.

Şi nici măcar nu este o furcă pentru downhill, ci una pentru All-Mountain-Enduro, putând avea o cursă de la 120 până la 180mm, în pași de câte 10mm. Este proiectată pentru a fi utilizată cu roți de 29 de inch, are un offset de 44mm și brațe superioare cu un diametru de 35mm, folosește un cartuș de aer și are un ax pentru prinderea roții de 110x15mm, așadar format boost, cum cer standardele zilelor noastre. Poți monta chiar și un disc de maxim 223 mm pe roată.

Atenție cu virajele la stânga. Adio barspin!

Livrările încep în primăvara lui 2022, iar dacă ți se pare sexy, o vei putea achiziționa pentru 1.900 de euro. Greutatea este de 2.450 de grame, așadar nu joacă în liga celor mai ușoare furci, dar promite a fi cea mai rigidă dinte cele disponibile la momentul actual.

Faptul că un braț este mai lung decât celălalt i-a permis constructorului s-o conceapă cu o cameră de aer mai mare, progresivitatea furcii fiind astfel și mai personalizabilă. Cu această ocazia, nici nu va mai fi necesar să folosește clasicele spacere care în mod normal, trebuiau introduse în furcă.

Uite de fapt ce se întâmplă acolo sus!

Așadar, acestea sunt informațiile pe scurt. Dacă vom avea ocazia să testăm noul concept, cu siguranță veți fi primii care vor afla.

Via Intend

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 4 =