Acum citesti
Noua cameră Drift Ghost-S

Drift rămâne fidel design-ului adoptat în urmă cu ceva ani pentru modelul Ghost și lansează noua versiune S cu multiple îmbunătățiri. Cea mai importantă dintre acestea este conform producătorului, durata de viață a acumulatorului, care oferă cel mai lung timp de filmare dintre toate camerele de pe piață. Cum aceasta este o caracteristică ce urmează a fi demonstrată și în viața reală, o să trecem mai departe cu prezentarea celorlalte specificații.

drift_ghost_s

Lentila va putea fi întoarsă la 300 de grade, astfel încât să poți filma indiferent de poziționarea camerei și 7 elemente asferice vor asigura filmări de calitate la 1.080p cu 60 de fps. 12 mepgapixeli sunt disponibili pentru modul de fotografiere. Nou este și senzorul Sony CMOS, de două ori mai rapid decât cel de pe Ghost-ul vechi.

Ecranul de 2 inch are rolul de a reda imaginile filmate, dar este foarte util și în cazul fotografiilor sau când poziționezi camera pe cască sau pe ghidon. Durata de viață a acumulatorului este de 3.5 ore, există 3 moduri distincte de filmare (normal, vivid și low-light), opțiunea de slow shutter îmbunătățește semnificativ performanța în lumină slabă și cântărește doar 171 de grame. Este livrată ca și până în prezent cu telecomandă.

Prețul de retail anunțat este de 399$. Alte informații pe site-ul oficial.

Vezi Comentariu (1)
  • Da intradevar este o camera foarte buna care face concurenta reala cu modelul de la GoPro HERO3+ Black. Daca ne intereseaza pretul si accesoriile clar invingatoare iese Drift Ghost-S. Aceasta camera pote fi acizitionata de aici: govideo.ro/drift/275-drift-ghost-s.html

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + two =