Acum citesti
Noile YT Tues 2.0 2014

Noile YT Tues 2.0 pentru downhill, vor veni în 2014 cu o gamă de culori mai mult decât atractivă și cu trei linii diferite de echipare, Pro, Comp și un model entry-level. Prețurile vor rămâne ca și până în prezent, rezonabile, cei de la YT meționând în comunicatul de presă faptul că o bicicletă de top nu trebuie să coste o avere.

YTTuesPro_2014

Cadrul hidroformat va beneficia de construcția 4VL (Virtual Four Link) pentru suspensia spate, ce asigură o cursă de 208 mm, promițând totodată o stabilitate maximă pe traseu. Modelul PRO va fi reprezenta vârful de gamă și va fi echipat cu suspensii de top de la Marzocchi, adică o fucră 380 C2R2 Ti și un amortizor Moto C2R. Furca este dotată cu un arc de titan și cu toate acestea va fi mai ușoară decât unele furci care funcționează cu cartuș de aer.

YTTuesComp_2014

Versiunea Comp va avea un preț competitiv, în principal comaprabil cu cel al bicicletelor entry-level pentru downhill, însă echiparea este responsabilă pentru un raport performanță/preț excelent. O furcă Rock Shox Boxxer R2C2 și un amortizor BOS Stoy RaRe vor fi stadardul în această configurație.

YTTuesComp_2014_1

Modelul de bază, Tues 2.0 va fi echipat tot cu o furcă Rock Shox Boxxer, versiunea RC și cu un amortizor Rock Shox Kage RC. Prețul acestuia va fi de 2.199 de euro, în condițiile în care modelul de top, PRO, va fi oferit pentru 3.299 de euro, iar COMP, pentru 2.799 euro.

via YT Industries

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =