Acum citesti
Noile pedale Look S-Track Carbon Ti: doar 122 de grame

Look au lansat un nou set de pedale pentru bicicletele de munte, modelul S-Track Carbon Ti, ce cântăresc doar 122 de grame. Și nu doar forma foarte compactă care amintește de pedalele Crank Brothers reprezintă punctul forte ci și materialele sau tehnologia utilizată în construcția acestora.

look_s_track_carbon_ti

Corpul noilor pedale este construit din carbon, pe când axul este realizat din titan. Suprafața de contact este de 460 mm pătrați, cage-ul poate fi îndepărtat foarte ușor, iar conform producătorului, noroiul este eliminat rapid datorită sistemului Dynamic Cleat System. Suprafața de contact este împărțită în două: una pentru talpa și cealaltă pentru crampoane, oferind astfel un suport cât se poate de bun pentru încălțăminte.

Mișcarea angulară permisă de plăcuțe este plus-minus 3 grade, mișcarea laterală de plus-minus 1mm, iar unghiul sub care poate fi scos pantoful din pedale este de 15 grade. Împreună cu plăcuțe și cu șuruburi, pedalele cântăresc 280 de grame. Garanția este de 2 ani, iar mai multe informații pot fi obținute pe site-ul celor de la Look.

via Look

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =