Acum citesti
Noile GT Zaskar 2012


O veste importantă ne-a parvenit zilele acestea de peste Ocean: GT Bicycles lansează noua gamă Zaskar, revizuită, îmbunătățită și cu un cadru mult mai ușor. În primul rând ar trebui să-ți facem cunoscut faptul că modelul Zaskar are o tradiție lungă de mai bine de 20 de ani, fiind lansat la începutul anilor 90.

În al doilea rând, Zaskar full suspension va beneficia de un cadru nou din carbon, fiind supus la o „cură de slăbire” în urma căreia a pierdut 500 de grame. Modelul 2012 cântărește astfel 2.400 de grame cu tot cu amortizor și este în același timp cu 10% mai rigid decât modelul anterior.

Pentru a crește sensibilitatea sistemului de amortizare din spate, cei de la GT au optat pentru noul amortizor Fox RP23 cu Kashima Coat (înveliș aurit). Unghiul headtube-ului este de 69,5 grade pe gând cel al seat tube-ului este special gândit pentru urcări, fiind cu cele 73 de grade ale sale foarte drept.


Va exista o versiune 29er și bineînțeles una de top, denumiră Zaskar Carbon 100 Team. Aceasta din urmă va fi echipată cu roți Crank Brothers, frâne Formula sau sistem de transmisie Shimano XTR.

Cei care vor să iasă mereu în evidență pe traseu, vor putea opta pentru versiunea cromată a cadrului, care, deși ar putea părea că tinde spre aria „bling”-ului, va beneficia de un aspect spectaculos.


via GT Bicycles


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =