Acum citesti
Noile frâne Sram Level și Code Stealth

Așa cum reiese din titlu, Sram a prezentat de curând două noi frâne – versiunile de top ale modelelor Level și Code. Astfel, pentru cei care nu cunosc prea bine gama, Level este frâna pentru XC, iar Code, cea pentru Downhill.

Aspectul celor două manete este similar însă nu identic, dar se face remarcat prin rezervorul plasat foarte aproape de ghidon. În acest fel, manetele par mai compacte și oferă un aspect mai liniar întregului cockpit. Versiunile au fost denumite mai simplu, Ultimate și Silver, iar Ultimate vine cu un levier din carbon și șuruburi din titan, pe când Silver cu levier din aluminiu și șuruburi din oțel.

În mod curios, frânele vor utiliza în continuare lichid de frână Dot 5.1/Dot 4 și nu ulei mineral cum s-ar fi așteptat probabil unii dintre voi.

Sram Level Stealth

Frâna pentru bicicletele de XC este disponibilă cu etrier cu două sau patru pistoane. Poți regla distanța levierului față de ghidon, iar construcția corpurilor este din aluminiu (exceptând levierul din carbon al modelului Ultimate). Este disponibil în culorile argintiu sau negru, iar prețurile sunt după cum urmează:

Sram Level Stealth Ultimate 4 pistoane: 360 euro/bucata
Sram Level Stealth Ultimate 2 pistoane: 340 euro/bucata
Sram Level Stealth Silver 4 pistoane: 235 euro/bucata
Sram Level Stealth Silver 2 pistoane: 220 euro/bucata

Sram Code Stealth

Frâna code vine cu un design mai radical decât versiunea precedentă, liniile foarte drepte ale corpului manetei fiind foarte vizibile. Şi acesta urmează conceptul manetei Level, cu întreg corpul foarte aproape plasat de ghidon, iar versiunea Silver va avea toate opțiunile vechiului Code RSC (reglaje și materiale), cu mențiunea că modelul Ultimate va oferi în plus un levier din carbon și șuruburi din titan. Toate sunt livrate cu plăcuțe de frână metalice, greutatea nu este specificată, iar culorile disponibile sunt argintiu/negru și negru. Levierul utilizează rulmenți, iar aerisirea se poate face cu același kit de la Code-ul din generația anterioară.

Prețuri:

Sram Code Ultimate: 360 euro
Sram Code Silver: 320 euro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + 13 =