Acum citesti
YT Capra Core 3 cu o nouă echipare pentru 2023

YT Industries aduce in acest an imbunatatiri modelului YT Capra Core 3, asezonand-ul cu noile suspensii de la RockShox, impreuna cu transmisia SRAM GX Eagle AXS. Acesta va avea astfel un pret de 4599 euro.

Noul YT Capra Core 3 este imbunatatit fata de modelul anterior prin prisma echiparii cu noul RockShox ZEB Ultimate Charger 3, acompaniat de noul amortizor SuperDeluxe Ultimate. Prin urmare, ele vin cu mai multe reglaje, oferindu-ti sansa de a avea un setup perfect. Cadrul construit din fibra de carbon Ultra Modulus are o cursa de 165mm sau 170mm(cand este montata roata de 27,5”) pe cand furca ofera o suspensie de 170mm. Impreuna cu transmisia SRAM GX Eagle AXS ar trebui sa te bucuri de performante excelente.

Exista un spatiu chiar si pentru bidonul de apa. Sau ce bagi tu in el.

De controlul vitezei se vor ocupa franele SRAM Code R, care sunt montate pe un ghidon Renthal Alloy unde la capete se afla mansonele ODI Lock-on. In completarea echiparii mai sunt de mentionat rotile, Crankbrother Sinthesiys Alloy Enduro, combinate cu anvelopele Maxxis Assegai MaxxGrip si Maxxis Minion DHR II, chainguide-ul E13 TRS+ si terminand cu șaua SDG Air 3.0, care este montata pe tija de șa hidraulica YT Postman cu o cursa de pana la 200mm pentru marimea XL a cadrului.

Format mullet, optional.

YT Capra Core 3 este mai scumpa cu 600 euro fata de modelul predecent echipat cu Fox Performance Elite si transmisie mecanica SRAM GX Eagle. Greutatea mentionata este de 15.5 kg pentru dimensiunea S a cadrului.

via YT

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × two =