Acum citesti
Noile biciclete YT Industries pentru 2013

YT Industries atacă în forță noul sezon și se plasează în continuare printre producătorii cu cele mai bune prețuri pentru bicicletele de Dirtjump, Freeride sau Downhill.

Hardtail-ul pentru DirtJump, Dirt Love, este oferit cu un cadru vopsit în culoarea neagră, cântărește 11.9 kg, poartă semnătura lui Andreu Lacondeguy și costă 999 de euro. Disponibil din aprilie 2013.

Tot după indicațiile lui Andreu a fost construit și full suspension-ul pentru SlopeStyle și DirtJump YT Play DJ. Rider-ul a obținut locul 2 cu acest cadru la Crankworx Dual Speed and Style. Suspensiile de 100 mm, respectiv 105 mm, sunt asigurate de o furcă Manitou Circus Expert ACT Air și un amortizor Rock Shox Monarch RT3. Costul va fi de 1.599 euro.

În aria probelor de enduro, YT propun modelul Wicked, un full suspension oferit în mai multe variante de echipare. YT ne spun că bicicleta este ușoară, foarte manevrabilă și foarte stabilă. YT a optat pentru o tijă de ghidon foarte scurtă, dar pentru un top tube mai lung pentru a oferi un ampatament mai lung. De aici și stabilitatea crescută. În versiunea de top PRO, bicicleta este dotată cu o furcă BOS Deville Air și un amortizor BOS Vip´r, frâne Avid X0 Trail, sistem de transmisie Sram X0 și un set de roți Mavic Crossmax SX. Prețul este de 3.299 euro.

Multitalentul noii game poartă denumirea de Noton și este dispusă pentru abuzuri pe trasee de Freeride, Downhill sau în Bikepark-uri. Ampatamentul poate fi mărit sau micșorat prin intermediul dropout-urilor, iar din echiparea versiunii de top menționăm furca Rock Shox Lyric RC2DH Solo Air, amortizorul Rock Shox Vivid Air R2C sau frânele Avid X0 Trail. Prețul pentru varianta Comp este de 2.099 euro, pe când cel pentru varianta de top este de 2.799 euro.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este modelul Tues, pentru Downhill. Acesta este oferit într-o variantă mai accesibilă, cu o echipare mai modestă, reprezentând astfel un entry-level atractiv, dar și în varianta echipată pentru Cupa Mondială (2.0), cu o echipare de vârf și gata să facă față oricăror abuzuri. Versiunea entry este oferită pentru aproximativ 2.000 de euro, pe când cea de top poate costa 3.199 euro. Chiar și în aceste condiții, față de producători mai mari, prețurile rămân foarte atractive!

Alte detalii pe YT Industries.

via YT Industries

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =