Acum citesti
Noile biciclete BMW pentru 2012

Să nu uităm că Bayerische Motoren Werke produce pe lângă automobile și biciclete, cu o cotă de piață insignifiantă, dar cu mulți admiratori.

Producătorul bavarez a prezentat, ce-i drept, destul de târziu, noua gamă de biciclete pentru 2012. Anul acesta, gama este întregită de un nou model pentru Cross Country, unul pentru Enduro, o cursieră în culorile BMW M Power, o bicicletă de oraș și una pentru plimbările recreaționale.

Iar în ton cu ambițiile companiei sunt și prețurile, desigur, exagerat de mari. Cei de la BMW se asigură astfel că vor fi puțini cei care-și vor achiziționa un exemplar, în ciuda echipării modeste, rezultând astfel un produs premium pe care nu pedalează chiar oricine. Să fie chiar așa de premium aceste biciclete?

Modelul pentru Cross Country, care poartă exact această denumire, este un full suspension pe cât de scump pe atât de curat din punct de vedere al aspectului. Puține inserții de roșu pe cheițele quick release de la roți sau pe link-ul basculei și cam atât. În rest, albul primează. Bicicleta este oferită pentru 2.999 euro, iar pentru această sumă primești un full suspension de 12.9 kg, cu o echipare Shimano XT, o furcă Fox 32 RL cu 100 și un amortizor Fox Float RP2.  Prea greu și prea scump pentru o bicicletă de XC Racing.

Trecând mai departe către modelul de Enduro full suspension (negru), aceasta beneficiază de un nou cadru, o linie de piese Shimano XT, furcă și amortizor de la Fox și un preț de 3.399 Euro.

Doritorii, dacă există, vor putea achiziționa aceste biciclete prin importatorii BMW din orașele lor.

via BMW

 

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − three =