Acum citesti
BMW Carbon Racer


Este deja un lucru bine știut că BMW activează în aria mountainbike-urilor, construindu-și cadrele din aluminiu în propriile fabrici. De data aceasta, bavarezii vor să surprindă audiența, dar și pe cei cu mână largă atunci când vine vorba de bani, cu o nouă bicicletă, dedicată pasionaților de viteză.

Este vorba despre o cursieră, botezată Carbon Racer M Power, dotată cu un cadru din carbon și cu componente de top, precum: sistem de transmisie Shimano Dura Ace, frâne din aceeași gamă, componente Syntace sau șa Fizik Tundra 2.


Desigur, faptul că logo-ul M Power apare simbolic pe bicicletă, nu-ți va îmbunătăți nicicum performanțele, cu toate că acesta acompaniază modelele sportive de top ale producătorului bavarez. În fond, nici noi nu suntem foarte siguri dacă această transpunere este corectă, ținând cont că vorbim de două industrii diferite. Dar acesta va fi ultimul detaliu la care te vei gândi, dacă vei avea posibilitatea să cumperi această cursieră cu nu mai puțin de 2.750 de euro. Comparativ cu alte produse din bransă, ale producătorilor de automobile, putem spune că vorbim aici de un preț chiar modest.


Bicicleta este deja disponibilă pentru vânzare. Cel mai probabil, în show-room-urile BMW.


via BMW


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − four =