Acum citesti
Noile Avid Elixir 9 Trail și X7 Trail

Familia Trail de la Avid se mărește, iar aceasta nu poate fi decât o veste bună, dat fiind faptul că în teste, capul familiei X0 Trail, ne-a impresionat iremediabil.

avid_elixir_9_trail_2014

În primul rând, gama Trail este caracterizată de cele patru pistoane din etrier, de dimensiuni diferite (două mai mici și două mai mari). Cu toate acestea, niciunul dintre modelele Trail nu cântărește mai mult de 355 de grame, cu disc de 160 de mm. Să vedem mai jos specificațiile noilor modele.

Avid Elixir 9 Trail

avid_elixir_9_trail_2014_1

Este recomandat pentru Cross Country, All Mountain, Trail sau chiar Freeride, cântăresc 350 de grame/bucata cu levier de frână de carbon și cu disc de 160 de mm și sunt disponibile doar în culaorea neagră. Utilizează lichid de frână Dot5, iar la capitolul reglaje se remarcă prin robinetul de reglaj pentru distanța manetei față de ghidon și prin reglajul distanței plăcuțelor față de disc. Sunt compatibile cu MatchMaker X (pentru montarea shifter-elor) și vor costa 152 euro/bucata. Compatibile cu discuri de 160/170/180 și 200mm din seria HS1

Avid Elixir 7 Trail

avid_elixir_7_trail_2014_1

Cu specificații asemănătoare, noile Elixir 7 Trail cânmtăresc 355 de grame/bucata, doar că utilizează un levier de frână de aluminiu. Sunt disponibile în culoarea gri și nu beneficiază de reglajul distanței plăcuțelor față de disc. Prețul recomandat este de 114 euro/bucata.

via SRAM

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 18 =