Acum citesti
Niner Magic Carpet Ride – a venit și ziua asta…
După diverse încercări de MTB-uri cu dropbar și alte hibride, iată că Niner a prezentat un model de gravel bike full-suspension din carbon, cu un nume – Magic Carpet Ride și o dată de lansare – 2019!
Niner nu au dat foarte multe informații iar în imagini e doar un model imprimat 3D din plastic la scară reală, dar bicicleta este în faza de dezvoltare și va fi gata curând. Nu au fost oferite informații despre cursa suspensiei, dar au spus că suspensia CVA a fost reproiectată pentru a oferi performanță maximă stând în șa, nu pentru amestecul de pedalat din șa și din picioare de la MTB, pentru acest design fiind depus un patent.
Amortizorul spate este deplasat pentru a face loc aripii integrate și angrenajelor 2x, dar va funcționa la fel de bine cu angrenaje 1x și casete cu pinioane mari.

Rutarea cablurilor profită de cursa mică a suspensiei.

Va fi loc pentru anvelope 700x50c sau 650b road plus.

Unul din beneficiile acestui sistem de suspensie este triunghiul față deschis, ce permite montarea bagjelor și a mai multor bidoane pentru ture lungi cu bicicleta. În față e montată o furcă Rockshox RS-1 modificată cu cursa redusă probabil la 30-40 mm. Se poate presupune că și în spate cursa va fi tot în această gamă.
Vor exista sisteme de blocare a ambelor suspensii pentru a face bicicleta complet rigidă pe asfalt. Există rutare internă pentru tijă dropper, dar se va putea monta și o geantă mare sub șa. E posibil ca în viitorul apropiat să fie lansat și un film cu funcționarea bicicletei.
Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina producătorului.
Informații și imagini de pe bikerumor.com
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − six =