Acum citesti
Muzica se mută pe ghidon cu BoomBot Rex

Sătul de căștile telefonului/player-ului la care asculți muzică în timp ce pedalezi? Sau la aceleași căști pe care le folosești să vorbești la telefon tot când pedalezi? Lucrurile se vor schimba radical în curând mulțumită lui BoomBot Rex, un difuzor proiectat să fie așezat pe ghidonul bicicletei fără a afecta în vreun fel calitatea sunetelor și care este ușor de operat.

Trăsăturile boxei de dimensiuni modeste sunt multe, dar trebuie să începem de undeva. Cutia hexagonală care este carcasa sistemului găzduiește două boxe pentru frecvențe medii și înalte și una doar pentru cele joase. Acestea permit atingerea unui volum ridicat fără a compromite niciuna din frecvențele sonore, iar faptul că sistemul este etanș și poate fi operat prin diverse dispozitive fără fir îl face cu atât mai atrăgător. Așadar, iei muzica cu tine pe unde-ți poftește inima.

Ca și cum nu ar fi de ajuns calitățile sale într-ale redării melodiilor, Rex este un dispozitiv excelent și pentru comunicații. Este compatibil cu telefoanele inteligente, tabletele și calculatoarele și suportă convorbiri prin rețelele normale de telefonie, Facetime, Skype și așa mai departe.

Acumulatorul este un clasic Li-Ion care se reîncarcă prin USB și are o autonomie de până la 6 ore. Rex mai are și o mufă prin care se poate conecta altor boxe păstrând posibilitatea de a fi accesat wireless. Carcasa acestuia este făcută din plastic dur, iar pe spatele acesteia se poate atașa o curea care să țină în locul dorit micuța minune muzicală.

Rex generează până la 90 de decibeli și are câteva opțiuni privind egalizarea sunetelor, dar destul de restrânse. Umblă vorba că vor exista niște aplicații pentru telefoane inteligente care vor permite un control mai amplu al acestora.

Primele difuzoare Rex vor începe să fie livrate în luna martie a anului viitor, iar prețul va fi de 99$. Mai multe detalii poți găsi aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + fourteen =