Acum citesti
Multe componente ergonomice noi de la SQLab pentru 2020

SQ Lab, unul din pionierii componentelor ergonomice, a prezentat la Eurobike noua colecție de componente 2020, în principal, cele din gama Performance Line fiind și cele mai importante. Spre exemplu, noua șa Ergowave R este gândită special pentru competiții, fiind totodată cât se poate de comodă. Partea frontală este mai scurtă, la fel și lățimea acesteia, însă partea din spate este mai înaltă pentru un confort mai mare. Această construcție are un avantaj mare în special pe porțiunile de urcare, dar și pe teren drept. Fiind mai îngustă, oferă și o libertate de mișcare mai mare pentru picioare. Cântărește 125 de grame în versiunea de carbon, aceasta având un preț de 230 de euro și 150 de euro, în versiunea S-Tube (aluminiu, cu o greutate de 150 de grame. Poate fi achiziționată în diverse lățimi: 12, 13 și 14 cm.

Plecând de la manșoanele 70X, SQ Lab a pregătit pentru 2020 noile manșoane 711R, cu o greutate de 59 de grame/perechea și construite dintr-un nou material: Silicone rubber compound – mai ușor, mai durabil și care absoarbe din șocurile de pe traseu. Forma este astfel gândită încât să se potrivească perfect atunci când strângi de ghidon. Noile 711R sunt disponibile în dimensiunile S, M și L și costă 20 de euro.

SQ Lab continuă și cu dezvoltarea Innerbarend-urilor (foto sus), de data aceasta cu modelul 411 R Carbon. Acestea se montează în interior, între manșon și frâne, reprezentând un sprijin foarte bun pentru mâini atunci când ești obosit sau când sprintezi. Noutatea este reprezentată de materialul din care sunt construite, de aici venind și greutatea redusă de doar 40 de grame/pereche. Prețul nu este însă atât de mic pentru această versiune, 411R fiind oferite pentru 130 de euro.

Nu în ultimul rând, tot la Eurobike, a fost prezentat și ghidonul 30X Camo, în ediție Fabio Wibmer, fiind de altfel același ghidon pe care-l folosește atletul austriac. Este construit din carbon, are o greutate de 235 de grame și un backsweep de 9 grade, fiind oferit pentru 200 de euro.

Importator SQLab în România: 1KTM.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + 7 =