Acum citesti
Specialized lansează gamă întreagă de biciclete Plus Size pentru copii

Dacă, aşa cum se afirmă în industrie, bicicletele cu anvelope de mărime „plus” sunt cele mai bune pentru începători şi cei cu experienţă medie atunci nu este o surpriză că acestea sunt acum disponibile şi pentru copii. Mulţumită aderenţei deosebite şi a stabilităţii anvelopele plus se pare că oferă şi o încredere sporită celor care le folosesc. Acesta este motivul pentru care recent Specialized a lansat modelul Riprock cu anvelope 20+ si 24+ pentru copii.

biciclete copii Specialized-Riprock-20-24-plus

Pornind de la un cadru A1 Premium seria Riprock este construită având înălţimi mici de încălecare. Este un lucru important dacă ţinem cont de înălţimea suplimentară venită de la anvelope. Bicicletele dispun de furci cu suspensie SR Suntour XCT customizate ce oferă 70mm de suspensie pentru bicicletele cu roţi de 24 inch şi 60mm pentru cele cu roţi de 20 inch.

biciclete copii specialized riprock EXPERT-24

Modelele mai avansate, precum Comp, dispun de furci pe aer cu lockout hidraulic în timp ce varianta Expert primeşte la furcă inclusiv braţe culisante din aluminiu în loc de tradiţionalul entry-level oţel.

De vreme ce tehnic acesta este un nou standard de roată, atât pentru 20 cât şi pentru 24”, Specialized foloseşte propria anvelopă Big Roller de 2.8 inch pentru ambele mărimi de roată 20 şi 24 inch. Anvelopele dispun de 60tpi şi talon cu sarmă fiind instalate pe jante Alex duble din aluminiu cu spiţe din oţel şi butuci pentru disc cu 6 şuruburi.

Toate variantele până la Riprock 20 dispun de frâne hidraulice pe disc în timp ce Riprock 20 şi 24 au frâne mecanice pe disc. Toată gama dispune de transmisie 1x cu 7, 8, 9 şi 10 viteze. Mărimile cadrelor sunt de 11” pentru bicicletele cu roţi de 24 inch şi de 9” pentru cele cu roţi de 20 inch.

Pe site-ul Specialized România încă nu le-am vazut a fi afişate cu specificaţii şi preţuri.

Specialized Riprock Expert 24

Specialized Riprock Comp 24

Specialized Riprock 24

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 15 =