Acum citesti
Noul DEVINCI SPARTAN pentru enduro

1Devinci-Spartan

Iniţial gândită să fie o super armă pentru Steve Smith cu care să decimeze traseele de downhill de Campionat Mondial, nu eram siguri dacă bestia se va materializa şi sub forma unei biciclete produsă în serie.

După câteva apariţii prin concursuri Devinci lansează acum oficial bicicleta denumită Spartan care are suspensii de 160mm, roţi de 27.5” şi geometrie moderna foarte relaxată.

[youtube id=”Cc54YLzrjE8″ width=”600″ height=”350″]

Atunci când bicicleta a apărut pentru prima dată alături de Steve Smith, s-au făcut comparaţii cu Formula 1 de vreme ce bicicleta a fost dezvoltată special pentru traseul dur din Pietermaritzburg.

Întrucât multe etape Enduro World Series solicită intensitatea fizică întâlnită la Cupele Mondiale de downhill însă punctual găsim şi porţiuni de urcare, este posibil ca Spartan să ofere combinaţia perfectă specifică unei biciclete de enduro, mai exact eficienţă la urcare şi abilitate la coborâre.

3Devinci-Spartan-Riding

Actualul model dispune de o suspensie şi un comportament cu un pas dedesubtul bicicletei de downhill Wilson fiind în acelaşi timp un pas deasupra suspensiei de 140mm de la Troy 27.5. Am fi făcut o comparaţie şi cu suspensia de 145mm de la Dixon însă aceasta are roţi de 26 inch.

Alte imagini nu mai avem la ora aceasta însă poate clipul cu Damien Oton şi Théo Galy care sfâşie traseul cu noua bicicletă te va mulţumi pentru moment.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 10 =