Acum citesti
Nou pentru 2016 – Yeti Beti pentru fetele extreme

Pentru Yeti 2016 este anul bicicletelor de damă. Însă să nu credeţi că bicicletele sunt pentru fetiţe. Noua Beti este cât se poate de serioasă şi gândită pentru doamnele şi domnişoarele care se dau maxim de tare la vale. Chiar dacă în comparaţie cu alte mărci Yeti pare a fi întârziat cu programul bicicletelor de damă, compania a fost dintotdeauna o susţinătoare a scenei mtb-ului dedicat acestui segment de biciclete. De-a lungul anilor Yeti a sprijinit multe cicliste cum ar fi Julie Furtado, Marla Streb, Tara Llanes, Jill Kintner şi Rosara Joseph.

Yeti Beti 2016 02Noua Yeti Beti SB5c oferă un spaţiu generos pe ghidonul lat asta însemnând un control foarte bun în timpul mersului. Cadrele bicicletelor Beti sunt lungi şi joase pentru a oferi doamnelor şi domnişoarelor mai mici de înălţime suficientă degajare la înălţimea de încălecare.

Yeti Beti 2016 01Bicicleta are o furcă cu o cursă de 140mm geometria fiind îndreptată spre trail. Este şi motivul pentru care Beti este suficient de agilă pe urcările tehnice şi prăfuite. În urcare, pe teren normal noua Yeti de damă se comportă foarte asemănător cu o bicicleta clasică de cross country.

Yeti Beti 2016 03Pe coborâre Beti dispune de aderenţă din belşug chiar şi la frânări puternice, iar la viteză mare geometria şi suspensia îi permit să menţină contactul cu terenul.

Inima noii biciclete de damă Beti este sistemul suspensiei spate care include ansamblul Switch Infinity despre care am mai vorbit aici. Pe scurt acest sistem reuşeşte să combine calităţile suspensiei DW Link şi VPP – oferă rigiditate pe urcări şi răspuns bun la denivelări mici.

Yeti Beti va fi disponibilă în două variante de echipare – ASRc X01 la preţul de 5.799 $ şi SB5c X01 la preţul de 6.899 $

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 6 =