Acum citesti
Modelul 2015 de downhill de la Banshee a devenit mai lung şi mai legendar ca niciodată

Atunci când vine vorba de downhill lucrurile s-au schimbat mult în ultimii ani. Racerii doresc acum biciclete mai lungi şi mai uşoare, dar care totuşi au un centru de greutate cât mai jos cu putinţă. Căutând să ofere acest lucru Banshee a modificat substanţial cadrul lor de downhill Legend. Au lucrat însă doar la cadru pentru că roţile au rămas de 26 inch deşi acum se poartă din ce în ce mai des şi 27,5 la downhill

Banshee-Legend-2015 roti 26 inch 1

Noul cadru dispune acum de tampoane pentru furcă, un lucru oricând binevenit, însă schimbările principale ţin de noile unghiuri ale cadrului. Unghiul furcii este acum mai relaxat la 63 grade, iar headsetul este conic zerostack 44/56 compatibil cu furcile mai noi dual crown cu ţevi steerer conice.

Banshee-Legend-2015 roti 26 inch 2

Gama de mărimi nu va mai cuprinde S ci doar M, L şi XL. Mărimile M şi L dispun de top tube mai lung şi un centru de greutate mai jos oferind şi o înălţime de încălecare mai bună.

În plus faţă de modificările unghiurilor cadrul foloseşte ţevi noi care au ca rezultat final o greutate mai mică şi o imagine mai rafinată. Suspensia a ajuns acum la 205mm oferind şi degajare mai bună pentru anvelopele d 26 inch.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 13 =