Acum citesti
Garbaruk lansează primul lor angrenaj, un model de top din aluminiu

Producătorul ucrainian relocat în Polonia Garbaruk, binecunoscut pentru foile de angrenaj și casetele de pinioane foarte ușoare și rezistente, cu prețuri competitive, va lansa primul angrenaj de XC. Acesta este frezat din aluminiu 7075 iar greutatea sa este comparabilă cu cea a majorității angrenajelor din carbon de pe piață, respectiv 370-380 g fără foaie.

Primul angrenaj al celor de la Garbaruk este dedicat iubitorilor de biciclete foarte ușoare de XC. Brațele tubulare ale angrenajului din două bucăți oferă greutate foarte mică fără să facă niciun compromis la greutate. Un alt atu al acestui angrenaj este nivelul de personalizare posibil, ceea ce îl face un model foarte atractiv pe piață.

Cu o greutate de 370-380 g (în funcție de model), angrenajul Garbaruk XC este impresionant pentru un model din aluminiu frezat. Poate fi comparat doar cu modelul producătorului Actofive, care are o greutate de 475 g, însă este recomandat și pentru all-mountain.

Noul angrenaj Garbaruk XC a fost fotografiat pe bicicleta Scott Spark RC Hypersonic a lui Gustav Dangerholm, acesta montând o foaie de 40t.

Sunt disponibile 8 culori atât pentru angrenaj cât și pentru șurubul de prindere, oferind 64 de combinații posibile, asta fără a lua în considerare foile care sunt și acestea disponibile în 8 culori.

Angrenajul Garbaruk are ax de 30 mm și este compatibil cu rulmenții pedalier Race Face, prinderea foii fiind conform standardului direct mount Cannondale. Angrenajul va fi inițial disponibil cu brațe de 170 și 175 mm, însă în viitor sunt așteptate și alte opțiuni de lungimi. În octombrie 2022 este așteptată și lansarea unei versiuni de șosea/gravel.

Angrenajul Garbaruk XC, fără foaie inclusă, va fi disponibil la prețul de 420 Euro/USD începând din septembrie 2022, direct de la Garbaruk.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × four =