Acum citesti
Cinelli lansează HOBOOTLEG Geo, bicicleta de aventură

Din ce în ce mai mulţi producători se lansează în producerea de biciclete destinate explorării necunoscutului. Bicicletele de aventură arată la prima vedere altfel însă în esenţă sunt mountain bike-uri optimizate pentru transportul bagajelor, al apei fiind dotate cu cât mai puţine componente care ar putea să se strice, cum ar fi suspensiile.

Recent Cinelli a lansat Hobootleg Geo, un mtb cu frâne pe disc şi anvelope de 27,5 inch. Cadrul este optimizat pentru confort, dar şi pentru a putea instala o furcă cu suspensie dacă se doreşte. Ţevile sunt din oţel Columbus Cromor double butted şi prelucrate la exterior şi interior pentru a rezista coroziunii. Pe cadru se pot instala până la 5 bidoane de apă! Trei în interiorul triunghiului faţă şi două pe lateralele furcii.

cinelli HOBOOTLEG Geo aventura 1

Preţul bicicletei este de 1.950$ echipată cu Sram 2×10, angrenaj FSA Comet 39/26, frâne mecanice pe disc Avid BB7, jante Alex cu butuci Sram şi anvelope Continental. Şi pentru că bicicleta este gândită să fie folosită zi-lumină, ghidonul este echipat cu manşoane ergonomice de la Ergon.

cinelli HOBOOTLEG Geo aventura 2

Bicicleta cântăreşte doar 12,9 kg incluzând pedale Wellgo şi componente din aluminiu pentru cockpit.

cinelli HOBOOTLEG Geo aventura 3 cinelli HOBOOTLEG Geo aventura 4

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 5 =