Acum citesti
Bulls ne prezintă noul hardtail Black Adder XC

Bulls a lansat noul Black Adder XC în cadrul expoziției Euro Bike. Bicicleta de cross-country a primit un design nou, cadrul este construit din carbon, dispune de geomentrie performantă și greutatea se situează la 900 grame. Acesta este noul Bulls Black Adder XC.

Noutăți – Black Adder XC

Modelul prezentat de Friedemann Schmude la Euro Bike este varianta 2024, care a fost reproiectată în totalitate. Cadrul este construit din carbon, are o geometrie care se incadrează în cerințele actuale ale curselor de XCO și dispune de un chainstay scurt care completează foarte bine reach-ul, a carui valoare este mai mare.

Aceste noutăți vor fi observate pe cele trei modelele gata pregătite. În completare, Bulls spune că vor exista încă doua modele, RS și Team Version, însă, mai multe detalii nu au fost divulgate despre acestea.

Tipic unui hardtail de XC, el are 100 mm cursă a suspensiei și roți de 29 inch. Prețul lui Black Adder XC va pleca de la 2.599 euro.

Geometrie

Desigur, o dată ce cadrul este modificat, însemnă că și tabelul geometriei se schimbă. Ca și urmare, reach-ul are o lungime de 453 mm în marimea M, unghiul furcii este amplasat la 68 grade și unghiul seat-tube-ului este de 74,5. Valorile sunt diferite față de modelul anterior, dar brand-ul nu a dus în extrem aceste numere păstrând un balans foarte bun.

Chainstay-ul este același pentru toate marimile cadrului, lungimea lui fiind de 430 mm. Bulls spune ca au petrecut foarte mult timp testând mai multe varinate de geometrie împreună cu riderii din echipă.

Echipare

Modelul de bază Black Adder XC vine cu o transmisie Shimano Deore cu 12 pinioane, o furcă RockShox Reba cu o cursă de 100mm și roți Ryde. La mijloc se află modelul RS care este echipat cu o tijă de șa din carbon FSA, o furcă RockShox SID SL Select+, echipare completă Shimano Deore XT și roți Mavic Crossmax CL. Versiunea Echipei a bicicletei Black Adder va fi diponibilă la prețul de 5.599 euro, dotată cu componente Shimano XTR și roți din carbon.

Via Bulls

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 18 =