Acum citesti
Bold Cycles Linkin Trail – full-suspension cu amortizorul ascuns în cadru

Direct din Elveţia vin cei de la Bold Cycles cu prima lor bicicletă care este cu adevărat interesantă, Linkin Trail. Este un full suspension însă shock-ul spate este integrat în cadru. Fiind la interior, pentru a se răci cadrul dispune de fante speciale de aerisire situate în ţeava headtube şi o altă serie de fante pentru a permite aerului să iasă. În spate se poate instala o roată 27,5+ sau un 29er mai puţin mare folosind un ax Boost 148. Cursa este de 130mm.

Bold Cycles Linkin Trail 01

Shock-ul se inserează pe dedesubtul cadrului lăsând loc de acces pentru valvă şi reglajele de amortizare. Când nu este nevoie de ele acestea sunt acoperite cu un capac protector.

Shock-ul folosit este unul special dezvoltat de DT Swiss în parteneriat cu Bold Cycles. În clipul de mai jos se vede cum circulă aerul în interiorul cadrului. Acesta ajută la răcirea suspensiei.

Bold Cycles – The Birth of Linkin Trail from Bold Cycles on Vimeo.

Cadrul dispune de montant pentru schimbător faţă şi este compatibil cu ultimele sisteme Side Swing de la Shimano. Până şi împachetarea este elegantă lucru care sugerează faptul că firma se adresează direct clientului. Preţul pentru frame-set este de 3.087 euro.

Bold Cycles Linkin Trail 05 Bold Cycles Linkin Trail 06 Bold Cycles Linkin Trail 07

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 18 =