Acum citesti
Pentru fete : Orange Bikes Diva 2010

orange_bikes_diva_2010Mountainbike-urile pentru femei incep sa prinda teren si sa fie din ce in ce mai prezente in ofertele marilor producatori de biciclete. Este vorba si de modelul Diva al producatorului Orange Bikes, un modul nou lansat care va fi disponibil in reteaua de dealeri Orange incepand cu ianuarie 2010.

Bicicleta beneficiaza de un design specific pentru femei, menit sa le ajute sa controleze mai facil bicicleta, atat in timpul pedalatului cat si la urcarea sau coborarea de pe aceasta. In acest sens, teava superioara a cadrului, a suferit o modificare semnficiativa, prin curbarea acesteia in apropierea tevii de sa.
Geometria cadrului a fost gandita pentru a pune riderul intr-o pozitie centrala pe bicicleta, astfel incat mainile si soldurile sa nu sufere presiuni prea mari venite din partea greutatii corpului. Si saua are un concept special, gandit pentru femei, pentru a oferi un confort deplin in timpul turelor de Cross Country.

In rest, echiparea bicicletei se aseamana cu cea a unui MTB clasic : furca Rock Shox Tora XC Solo Air cu o cursa de 100 mm, frane Avid Juicy 3 cu discuri de 160 mm si anvelope Continental Mountain King cu o latime de 2.2″. Doritoarele, pot face un upgrade la sistemul de suspensie, existand posibilitatea de a se opta pentru o furca Rock Shox Recon SL (pentru aproximativ 120 de euro in plus) sau pentru o furca Fox 32 FRL (pentru aproximativ 250 de euro in plus).

Toate aceste optiuni pot fi adaugate versiunii de baza a bicicletei care se situeaza ca pret in jurul valorii de 900 de euro. O oferta foarte buna, tinand cont de echipare si de aspectul bicicletei. Modelul este disponibil doar in culoarea alba, dar in doua versiuni de cadru : unul de 15 inci si altul de 17 inci.

Mai multe informatii gasesti pe orangebikes.co.uk.

via | Orange Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 1 =