Acum citesti
Mount Fuji 2012: fullsuspension de top de la Fuji

Săptămâna aceasta full suspension-ul celor de la Fuji, Mount Fuji 2.0 2012, primește titlul de 5Stars Bike. Este o bicicletă de top, construită pentru a înfrunta cele mai dure probe de Cross Country sau Maraton, oferă o cursă de amortizare de 120 de mm și este dotată cu un „șasiu” din carbon.

Iar la auzitele acestui material scump, probabil te aștepți ca bicicleta să fie oferită la un preț pe măsură. Nicidecum, deoarece poți achiziționa Mount Fuji pentru aproximativ 3.000 de euro. Suma reprezintă bugetul pe care trebuie să-l aloci ca să intri în posesia unui astfel de model, echipat cu linie de componente Shimano SLX.

La capitolul imagine, Mount Fuji stă și mai bine: combinațiile de gri închis cu inserțiile de roșu îi conferă bicicletei un aspect sportiv și totodată foarte atractiv. Iar dacă vei vedea modelul de top Mount Fuji 1.0, dotat cu componente Shimano XT, vei fi cu siguranță și mai impresionat (foto jos).

Chiar dacă nu întâlnim pe versiunea 2.0 piese high end, precum Shimano XTR sau Sram XX, aceasta cântărește doar 12.1 kg. Pentru toate argumentele care fac din Mount Fuji o ofertă de nerefuzat, primește titlul de bicicleta săptămânii.

Informații suplimentare pe fujibikes.com.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 14 =