Acum citesti
Mondraker Dune trece la roțile de 27.5 inch

Mondraker anunță dezvoltarea unui nou model Dune pentru 2014, ce va miza pe noul format de roți, de 27.5 inch. Noul Dune va rămâne o bicicletă de enduro, dar va beneficia de unele modificări pentru a fi perfect adaptată la noua dimensiune a roților. În acest sens, suspensia de 160 de mm a fost păstrată, fiind schimbate unele setări pentru o și mai mare eficiență la pedalat. De asemenea, geometria FORWARD a rămas neschimbată, bicicleta fiind livrată cu o pipă de 10 mm și cu un cadru al cărui top tube este mai lung decât la orice alt model de bicicletă.

mondraker_dune_xr_2014_1

Modelul de top, Dune XR, va fi echipat cu un sistem de transmisie Sram XX1, o furcă Fox 34 Float cu o cursă de 160 de mm și un amortizor Fox Float X, ambele în versiunea CTD și Factory Kashima. Frânele ce vor echipa XR-ul vor proveni de la Formula, modelul The1S cu discuri generoase (203 mm pe roata de față și 180 mm pe roata de spate).

mondraker_dune_xr_2014_2

Prețurile sau greutatea nu sunt momentan cunoscute, dar modelul de top, XR, va fi cu siguranță mai scump decât versiunea anului 2013, în principal datorită echipării. Mai sunt disponibile modelele Dune RR, Dune R și Dune, dar care nu vor benefica de geometria FORWARD.

via Mondraker

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 1 =