Acum citesti
Mobilă din piese de bicicleta


Andy Gregg a început să producă încă din 1990, mobilă cu un aspect trendy, realizată din componente uzate: jante, ghidoane, roți sau anvelope. Foarte multe din creațiile lui Andy au fost prezentate atât în reviste de specialitate cât și în cadrul unor emisiuni televizate, astfel încât creatorul acestora se bucură de o popularitate crescută peste Ocean.


Cei care vor să doneze componente vechi, pot primi în schimb un discount la achiziționarea unor piese de mobilă de la Bike Furniture Design. Sunt acceptate jante din crom, ghidoane din crom, jante din aluminiu sau carbon cu profil înalt, cadre de calitate sau anvelope de cursiere.


Gama de mobilă poate fi vizualizată online, fiind oferite mese, fotolii, canapele, scaune pentru bar sau accesorii. În gama de accesorii regăsim un cuier construit din secțiuni de cadru dar și din jante sau chiar o oglindă ce are la bază o roată de bicicletă, cu tot cu anvelopă.



Produsele arată bine iar un click pe site-ul bikefurniture.com este recomandat, în cazul în care vrei să admiri întreaga gamă. Detalii despre prețuri nu sunt furnizate online, dar le poți obține trimițând un e-mail catre producător.


Acceseaza bikefurniture.com pentru mai multe detalii. Merită!


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − twelve =