Acum citesti
Mirunette BIKE Race, o cursă pentru bicicliștii pasionați de limbi străine

Evenimentele pe două roți pentru copii iau amploare, iar un nume recent sosit pe această listă este Mirunette BIKE Race, organizat de Mirunette International Education, Biciclop și GreenRevolution.

mirunette

Fiind o întrecere rezervată copiilor, formatul este diferit, dar gândit să le capteze atenția celor mici. Astfel, se formează o echipă cu numele țării preferate, ale cărei însemne se poartă şi pregăteşte-te pentru un traseu cu multe probe amuzante. Câştigătorii, răsplătiţi cu multe premii surpriză, sunt cei care ajung primii la destinație.

După Amazing Race, va avea loc o demonstrație de Extreme Biking, ocazie excelentă pentru a învăța câteva trucuri impresionante cu bicicleta, iar apoi totul se termină cu un picnic, gustările fiind oferite de Sandwich Time, însoțit de un show de magie.

Totul începe de la 10:30 la Roaba de Cultura (Intrarea Valului, nr. 2, pajiștea Pescăruș) pentru a forma echipele și pentru a primi toate instrucțiunile. Înscrierea se face la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon 0723.606.633.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − seventeen =