Acum citesti
„Micul biciclist și siguranța lui” are loc în acest weekend

Asociația “Clujul Pedalează” organizează cea de-a treia ediție a concursului “Micul biciclist și siguranța lui”. Evenimentul se va desfășuara duminică, 10 noiembrie, la centrul comercial Polus Center, în zona food-court, începând cu ora 11.00. În cadrul concursului, micilor bicicliști li s-a pregătit o serie de surprize. Ei sunt așteptați să se întreacă într-o cursă cu obstacole, construite pentru fiecare categorie de vârstă în parte. Bicicliștii vor pedala printre jaloane și rondele și își vor putea deprinde îndemânarea mersului pe bicicleta.

micul_biciclist

Elevii Liceului Tehnologic pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca vor avea o categorie specială, dat fiind că la ediția de anul trecut, 23 de elevi ai acestui liceu au participat la concurs. Pentru a le facilita participarea și pe viitor, ei vor pleca acasă cu o bicicletă, oferită de Asociația “Clujul Pedalează”.

Înscrierile se pot face online, pe http://www.clujulpedaleaza.ro , până vineri, 9 noiembrie, ora 18.00, sau la fața locului în ziua competiției, între orele 09.00-10.30. Taxa pentru înscrierea online este de 10 lei, iar pentru înscrierea la fața locului este de 20 de lei.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 20 =