Acum citesti
MAVIC lansează trei ediţii limitate de roţi de şosea

Mavic_Limited-Edition-2016-endurance-road-wheels-600x311Producătorul francez de roţi MAVIC a introdus o serie de ediţii limitate de seturi de roţi la trei dintre cele mai populare modele ale lor de aluminiu pentru şosea. Este vorba doar de modificări de aspect, roţile cu aspect deosebit şi cu anvelope făcând parte din seriile R-SYS SLR, Ksyrium Pro Exalith SL şi Ksyrium Pro.

Mavic_R-SYS-SLR_special-edition-600x600R-SYS SLR vor fi disponibile pentru o perioadă limitată cu o schemă grafică galbenă tipică MAVIC şi cu o singură spiţă galbenă cu niplu în dreptul valvei la fiecare roată. R-SYS SLR sunt construite cu spiţe de carbon Tracomp, jante fabricate prin procestul ISM 4D şi suprafaţă de frânare Exalith. La doar 1295 g setul, reprezintă cele mai uşoare şi cu cel mai bun răspuns dintre cele din gama de aluminiu, preţul fiind de 1800 euro pentru un set.

Mavic_Ksyrium-Pro-Exalith-SL_special-edition-600x600Următorul set este Ksyrium Pro Exalith SL care primeşte aceiaşi schemă de culori şi aceiaşi spiţă galbenă. Roata spate are pe partea cu transmisia spiţe de carbon Tracomp iar în rest sunt folosite spiţe aero din Zicral, jante de asemenea tot 4D şi suprafaţă de frânare Exalith. Ele costă 1400 euro şi au o greutate de 1355 g.

Mavic_Ksyrium-Pro_special-edition-600x600Cel mai iefin model dintre ele este Ksyrium Pro, care primeşte o grafică roşie, modelul standard fiind deja galben. În plus, în 2016 Ksyrium Pro primeşte jante mai late cu 2 mm, având acum lăţimea internă de 17 mm, folosesc tot jante prelucrate 4D şi sunt în întregime construite cu spiţe aero din Zicral. Cu o greutate de 1475 g şi un preţ de 900 Euro, Mavic le consideră ca fiind modelul ideal pentru orice condiţii, în ture, curse sau antrenament.

Toate cele trei seturi de roţi în ediţie limitată vin echipate cu anvelope Yksion Pro asortate şi camere, fie în versiunea de 23, fie în cea de 25 mm. Anvelopele cu 127 tpi au o greutate de doar 205 g pentru cele de 25 mm. În faţă este folosit modelul Griplink, cu protecţie anti-pană din kevlar şi cu profile pe banda de rulare cu rolul de a elimina apa în viraje, pe spate fiind montată anvelopa Powerlink, cu o protecţie mai suplă de nylon pentru o rezistenţă mai mică de rulare şi viteză şi confort mărite. Ele sunt incluse în preţul roţilor. MAVIC sfătuieşte doritorii să se grăbească deoarece stocurile pentru aceste ediţii limitate nu sunt foarte mari.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =