Acum citesti
SKS prezintă manometrul Airchecker

Cum sezonul de ciclocros a început, mai mult la alţii, mai puţin la noi, vremea a fost destul de haotică. Un week-end friguros, altul călduros. Lucrul acesta face foarte grea alegerea anvelopei şi a presiunii corecte pentru ciclocros atunci când ne străduim să obţinem şi ultimul milimetru de aderenţă pe un traseu solicitant şi dificil.

SKS Airchecker promite să ofere cea mai precisă măsurare a presiunii în anvelope făcându-ţi astfel viaţa mai uşoară atunci când erai în dubii privind „tăria” anvelopei. Airchecker este un dispozitiv digital pe care îl poţi lua oricând cu tine pe traseu fiind compact şi uşor de transportat în rucsac sau buzunar. Este de folos indiferent dacă vorbim de ciclocros, şosea sau fat bike. Fiind extrem de precis poţi regla presiunea şi cu o precizie de cinci sutimi de atmosferă. Este însă folositor şi la presiunile mari, la anvelopele tubulare de şosea întrucât SKS Airchecker poate măsura până la o presiune maximă de 10 BAR (144 PSI).

manometru SKS Airchecker 02

Airchecker este fabricat complet din plastic şi foloseşte o singură baterie de ceas. Dispune de ecran luminat şi se opreşte automat în cazul în care îl uiţi pornit. Este foarte uşor de folosit întrucât pornirea şi oprirea cât şi schimbarea între BAR şi PSI se fac toate de la un singur buton. Presiunea este afişată automat în momentul în care îl apeşi peste valvă, iar aceasta rămâne afişată şi câteva secunde după ce detaşezi dispozitivul de pe roată.

manometru SKS Airchecker 01

Capul dispozitivului dispune de cuplare pentru valvele schrader şi presta, câte una pe fiecare parte, acesta rotindu-se la 90 de grade pentru a fi mai uşor de instalat. SKS Airchecker are o greutate de doar 44 grame şi un preţ de 30 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 20 =