Acum citesti
Măsoară-ți forța cu noile pedale Look Keo Power

Chiar dacă titlul aduce puțin a articol de tabloid, este cea mai bună descriere a noilor pedale Look Keo Power, elaborate de producătorul francez în parteneriat cu finlandezii de la Polar.

Look Keo Power sunt primul model de pedale care au inclus un power-meter, dispozitiv care măsoară wații generați de tine pe bicicletă, sau cu alte cuvinte, cât de puternic apeși pe pedale. Deși funcția este una relativ simplă când vorbim despre ea, pentru a-ți măsura forța pedalele au inserate nu mai puțin de 16 senzori care colectează informații și care le trimit spre unitatea centrală Polar P5, compatibilă cu modele de ciclocomputere CS500 și CS600. Modelul Keo Power a fost îmbunătățit față de cel de anul trecut și a fost prezentat zilele trecute în cadrul unui eveniment ce a avut loc în laboratorul de testare al noului produs din Freiburg, Germania.

Avantajul fundamental al acestor pedale este că sunt mult mai simplu de instalat decât celelalte dispozitive de măsurat wații, care sunt integrate fie în butucul roții de spate, fie în angrenajul bicicletei. În același timp, greutatea pedalelor este cu 150 de grame mai mare decât a unei perechi de top, lucru ce constituie un alt plus față de celelalte sisteme amintite. Totuși, prețul pedalelor Look Keo Power este punctul sensibil al lor. Pentru o astfel de pereche va trebui să scoți din buzunar 2.000 de dolari.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − six =