Acum citesti
Maros Bike – un nou parteneriat pentru brand-urile Focus, Univega, Kalkhoff, BBB, Continental și Bellelli

Pentru inceput dorim sa va multumim foarte mult pentru colaborarea avuta impreuna, ceea ce suntem astazi, suntem rezultatul colaborarii cu Dumneavoastra.

maros_bikeDatorita evolutiei pozitive  a societatii noastre pe piata de biciclete si piese de biciclete din Romania in ultimii ani, am ajuns la un nivel in care activitatea noastra nu se mai poate face ca si o afacere de familie. In 2013 Maros Bike a ajuns sa detina cel mai mare magazin din tara specializat in vanzarea de biciclete, piese si accesorii premium de asemenea este detinatorul celui mai important magazin on-line din Romania. Nu in ultimul rand avand o activitate de distributie cu o retea de peste 50 magazine de profil din tara.

In ultimii ani analizand indeaproape pietele de biciclete invecinate tarii noastre, in special pietele din Germania, Olanda si Austria am ajuns la concluzia ca nici o companie cat de mare si cat de bine organizata ar fi nu poate sa acopere toate segmentele acestei afaceri respectiv distributie, vanzare in magazine fizice si on-line. In tarile sus amintite companiile mari sunt axate numai pe distributie sau numai pe retail.

Din aceasta premisa am luat o decizie ca din acest an Maros Bike sa treaca la un nivel superior activitatii actuale si anume concentrarea tuturor capacitatilor numai catre clientii finali in magazinele fizice din Cluj-Napoca si on-line in toata Romania.

In urma colaborarii bune cu dealerii nostri si pentru a pastra in continuare  pe piata din Romania brandurile importate si promovate de noi in ultimii 7 ani, am realizat un parteneriat cu Sprint Bike Sport SRL din Cluj Napoca. In urma acestui parteneriat din 01.02.2014, Sprint Bike Sport SRL devine unic importator si distribuitor oficial in Romania pentru brandurile Focus, Univega, Kalkhoff, BBB, Continental si Bellelli de altfel devenid un pol foarte puternic in distribuirea bicicletelor,pieselor si accesoriilor de biciclete.

Prin aceasta miscare suntem convinsi ca pe termen lung cu totii o sa beneficiem de foarte multe avantaje, distributia brandurilor sus amintite se va face intr-un mod mult mai profesionist, de o companie puternica axata exclusiv numai pe distributie, in acelasi timp clientii finali Maros Bike vor avea un grad de satisfactie mai mare, servicii mai bune si o rapiditate mult mai buna in procesarea comenzilor clientilor nostri.

Va dorim un an cat mai bun si fara evenimente neplacute pe doua roti.

Cu stima

Tudor Maros

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =