Acum citesti
Maros Bike Maraton 2011 – impresii

Toate fotografiile se găsesc aici.

422 de participanți au luat startul la a 5a ediție a Maros Bike Marathon, pe o vreme superbă care ne-a amintit mai degrabă de finalul verii decât de toamnă. Cele două trasee, de 47, respectiv 78 de km au suferit ușoare modificări față de anii anteriori, însă trebuie să recunosc că peisajele din împrejurimile Clujului sunt cu adevărat superbe.


Daniel Sărdan, de la Nomad Racing Team, ne-a declarat că tura de 47 km a fost una spectaculoasă, cu secțiuni excelente de urcare dar și cu porțiuni mai dificile de coborâre. Alți raceri au susținut că unele porțiuni de coborâre au fost dificile, însă cu atenție (și cu ceva timp pierdut) au reușit să le depăsească cu succes.


Părerea unanimă despre dificultatea generală a traseului s-a rezumat la cele câteva porțiuni de urcare și coborâre, care ar fi putut pune ceva probleme începătorilor. De asemenea, nici diferențele de nivel de 1.700, respectiv 2.700 de metri nu au fost de neglijat.


Organizarea a fost fără cusur, fapt pe care-l putem confirma și noi. De asemenea, Maros Bike Marathon poate fi o ocazie bună de a pedala  pe unul dintre cele mai spectaculoase trasee din România iar cu ceva antrenament, oricine poate termina cursa fără probleme. Prin urmare, anul viitor poți profita de această oportunitate participând la competiția care străbate Munții Gilăului. Felicitări tuturor participanților dar și organizatorilor, pentru efortul depus.


Lista rezultatelor (general):


Traseu 47 km:


1.Manea Rareș 2:25:51
2.Kelemen Arpad: 2:32:15
3.Losonczi Cristian: 2:36:08



Traseu 78 km:


1.Blazso Marton: 4:11:35
2.Stancu Alexandru: 4:15:07
3.Frunzeanu Marinan: 4:17:06


Toate fotografiile se găsesc aici.


Dragoș Mitroi



Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + six =