Acum citesti
Discuri din carbon pentru frâna GatorBrake

noutati_eurobike


GatorBrake a prezentat în cadrul EuroBike 2011, poate cea mai controversată și puternică frână din lume, după cum însuși reprezentanții companiei susțin. Discurile din carbon sunt doar o parte (ce-i drept importantă) a specificațiilor. Puterea de acționare a plăcuțelor pe disc, este furnizată de cele nu mai puțin de 8 pistoane din etrier.


Deși reprezentanții gatorBrake au anunțat faptul că sistemul de frânare va fi disponibil pe piață în scurt timp aceștia nu au suflat nicio vorbă despre datele tehnice sau despre prețul lui GatorBrake Carbon. Așa cum îi stă bine unei astfel de frâne, a fost instalat pe o bicicletă de downhill, prefigurând astfel viitorul frânelor în acest segment.


Pentru o putere de frânare excelentă, producătorul a decis să monteze două discuri pentru partea frontală și nu unul așa cum o face majoritatea. Despre funcționalitate nu se poate pronunța momentan nimeni, în special datorită faptului că discurile din carbon trebuie să fie foarte încinse pentru a funcționa în paramteri normali. Ceea ce în cazul nostru, lasă o întrebare deschisă: ce se va întâmpla atunci când vei utiliza bicicleta doar pentru scurte deplasări și nu în competiții?


Alte informații despre GatorBrake poți găsi pe gatorbrake.com, însă din păcate conținutul site-ul este prezentat doar în limba maternă a producătorului asiatic.



Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 9 =