Acum citesti
Marele marș ciclist al Bucureștiului

Energie, sanatate si relaxare, acestea sunt atributele unei zile reusite, de care Radio Romania Actualitati si Bucuresti FM va invita sa va bucurati intr-un eveniment menit sa promoveze bicicleta ca mijloc alternativ de transport ecologic si sanatos.



Sub egida Ca sa nu te urci pe pereti in trafic, te urci pe bicicleta!, pe 11 iunie va avea loc “Marele Mars Ciclist al Bucurestiului – editia intai”, eveniment ce continua „Turul Ciclist al Romaniei”, concurs cu participanti nationali si internationali. Punctul de intalnire – Arcul de Triumf. Alaturi de sportivi profesionisti, iubitorii mersului pe bicicleta vor pedala intr-un mars ciclist pe traseul Bulevardul Kiseleff – Piata Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – Soseaua Nordului – Parcul Herestrau.


La finalul marsului, Radio Romania Actualitati si Bucuresti FM vor organiza un spectacol transmis on-air si online, pe www.romania-actualitati.ro si www.bucurestifm.ro, cu multe premii si invitati surpriza din lumea ciclista si nu numai.


Evenimentul este sustinut de Federatia Romana de Ciclism si Triatlon, Primaria Capitalei si Asociatia „Bate Saua Sa Priceapa Iapa”, care va propune ca 11 iunie sa fie declarata Ziua Bicicletei in Bucuresti. Partenerul evenimentului – Apa Nova.


via Radio România Actualități


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + nine =